Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Starfloor Click

Picture of <em>Starfloor Click</em>

Starfloor Click egyszerű a burkolása, így könnyedén mi magunk is le tudjuk fektetni.! A Starfloor Click egy minőségi modul vynil termék lap és palló formátumban, mely a lakás minden helyiségébe megfelelő választás. Egyszerű a burkolása, így könnyedén mi magunk is le tudjuk fektetni. Egyszerű a fektetése, mely egy tartós klikk-rendszernek köszönhető. A Starfloor Click segítségével a felújátási munkák gyorsan elvégezhetők. A termék ellenálló, tartós és széles körű mintázatának köszönhetően minden helyiség belsőépítészeti kialakításához illeszthető, legyen az modern vagy hagyományos.

  • Egyszerű a fektetése, mely egy tartós klikk-rendszernek köszönhető. A Starfloor Click 30 segítségével a felújátási munkák gyorsan elvégezhetők. A termék ellenálló, tartós és széles körű mintázatának köszönhetően minden helyiség belsőépítészeti kialakításához illeszthető, legyen az modern vagy hagyományos.

  • Az LVT padlók profi minőségének előnyeivel szolgálva csodálatos dizájnok kialakítását teszi lehetővé az otthoni környezetben.