Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Rólunk

A több mint 120 éves tapasztalattal rendelkező és 100 országban jelen lévő Tarkett világelső a padlóburkolati megoldások kivitelezésében otthoni használatra és a profik számára.

Világelső

Az 1886-ban alapított Tarkett világelső a padlóburkolati ágazatban. Fa, laminált és PVC padlókat készítünk és értékesítünk otthoni használatra világszerte több mint 100 országban, emellett termékeink széles választékát kínáljuk profik számára is. Nagy presztízsű építészeti referenciánk részét képezi számos beépített padlóburkolati megoldás.

Alapvető padlóburkolati élmény kialakítása

Padlóink nagy mértékben hozzájárulnak az ilyen padlókkal borított helységekben élől, dolgozók, vagy szabadidejüket töltők az életminőségének javításához.

Kényelem, jólét, biztonság és magabiztosság árad belőlük, ezt sugallják, és ezt nyújtják a gyakorlati, érzékszervi és ökológiai előnyök mellett – az egyszerű fektetéstől és a kemény felületektől kezdve, egészen a változatos szín- és mintaválasztékig, illetve a biztonságig és a fenntarthatóságig.

Gyakorlati előny

Valamennyi padlónkat könnyű fektetni és mind egyedülálló felületkezeléssel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyen tisztíthatóak és ápolhatóak, biztosítva ezzel azt, hogy tovább maradnak jó állapotban.

Érzékszervi előny

Padlóinknál első az életminőség, ezt követi a széles szín- és mintaválaszték, a kitűnő akusztika és a lábak kényelme. Ideális esetben személyes érzetet kölcsönöznek a belső tereknek.

Ökológiai előny

Folyamatosan javítunk a környezetvédelmi teljesítményünkön. A lehető legtöbb anyagot újrahasznosítjuk és újra felhasználjuk, illetve olyan padlókat tervezünk, amelyek biztonságosak és hozzájárulnak a beltér jobb levegőminőségéhez.

Az egyedülálló felületkezelésnek köszönhetően padlóink tisztítása kevesebb vizet és mosószert igényel, ez segít megőrizni az erőforrásokat.

FONTOS ADATOK VILÁGVISZONYLATBAN

  • közel 8600 alkalmazott
  • 28 gyártóüzem
  • 50 értékesítési és marketing cég
  • értékesítés több mint 100 országban
  • naponta több mint 1 millió m2 padló értékesítése

Tudjon meg többet a Tarkett központi honlapjáról