Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Tarkett Starfloor Click 55:
az otthona a legjobbat érdemli

A Tarkett Jasloban (Lengyelország) újonnan épült üzemében gyártják az intézményi minőségű padlóburkolat előnyeivel rendelkező Tarkett Starfloor Click 55 burkolatot, mely a lakossági környezet számára lenyűgöző dizájnokat kínál.

Tarkett, floor, Starfloor Click 55, Antik Oak

Egyszerű beépítés, intézményi minőség

Itt az ideje annak, hogy otthona előnyét élvezze az intézményi minőségű padlóburkolat és a könnyű beépíthetőség kombinációjának. Ez a termék Európában készül a legmagasabb követelmények betartása mellett. Köszönhetően intézményi minőségű kopásállóságának és terhelhetőségének 20 év gyári garanciával rendelkezik lakossági felhasználás esetén. De a terhelhetőség mit sem ér az egyszerű beépíthetsőség hiányában. Éppen ezért a Tarkett Starfloor Click 55 professzionális billenő klikkes rendszerrel készül a könnyű beépíthetőség érdekében. A teljes kényelem érdekében a Tarkomfort akusztikus alátét alkalmazásával extra mértékben növelhető a lépészajcsökkentés (19 dB-ig).

Tarkett, floor, Starfloor Click 55, Scandinavian Oak

28 high quality design

tarkett-floor-starfloor-click-55-vintage-zinc

Tarkett Starfloor Click 55 exkluzív színekben és mintákkal érhető el. A fa mintázat széles választéka tárul elénk a Rusztikustól (klasszikus de modern, visszatalálva a régmúlt anyagaiból megteremtve az új klasszikust) a Természetesen keresztül (klasszikus minta a kellemes harmóniáért és egy tökéletes felület az időtlen enteriőrért) egészen a Patinásig (a színárnyalatok illeszkednek a skandináv megjelenéshez). A cink hatás, egy klasszikus dizájn, mely vintage megjelenést kölcsönöz minden térnek a felületességet mellőzve. A csiszolt beton, egy tökéletes megoldást nyújt erős kontraszttal a minimalista és az ipari belső terekért.

Oszd meg