Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Új Tarkett Easium termék

tarkett, padló, rusztikus, tölgy, világos, szürke

A Tarkett bemutatja új termékét a Tarkett Easium-ot. Robusztus innovatív felépítésű, luxus vinyl fedőrétegel, akusztikus hátoldallal ellátott masszív hordozó rétegen, klikkes rendszerrel. A Tarkett Easium egy könnyű és gyors megoldás otthona felújítására.

Egy egyszerű módja a felújításnak

Tarkett Easium a kézenfekvő felújítási megoldás az Ön részére: könnyű kezelni és könnyű beépíteni köszönhetően a 2-lock klikk rendszernek, minden fajta aljzatra alkalmas (kerámia burkolatra is). Az LVT felső rétege egy puha tapintású, textilre jellemző érzetet kölcsönöz és a rögzített akusztikus hátoldal természetes csendet biztosít ( akár 15 dB hangelnyelés).

tarkett, padló, rusztikus, tölgy, világos, szürke

8 fa dekor padló

tarkett, padló, szilfa, természetes

A Tarkett Easium valósághű fa dizájnokkal rendelkezik. A Modern Tölgy dizájn szép, lágy hullámokat kölcsönöz a padlónak, melyet a sötét és világos árnyalatok váltakozása kelt életre az időtlen belső kialakításáért. A Rusztikus Tölgy egy olyan új rusztikus megjelenést képvisel, amely az eleganciát ötvözi a fa természetességével. A Szilfát két természetes árnyalat határozza meg. A lágy és széles göcsök olyan tökéletesen nyugodt és színes teret hoznak létre, mely lágyan öleli körül szemlélőjét.

Oszd meg