Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Szalagparketta

Szalagparkettáink a stílus és az örökség bájának és melegségének tisztelegnek egy olyan választékkal, amely a hagyományosat ötvözi a modernnel. Kizárólag fenntartható és megújuló forrásból származó fát felhasználva, a modern technikák legjavát ötvözzük a természet szépségével. Könnyen fektethetők, és úgy vannak megtervezve, hogy stabilak és erősek legyenek, és sokáig ellenálljanak a foltokkal és a karcolásokkal szemben. Ezek a környezetbarát padlók több éves használat után is felszedhetőek, illetve újra felhasználhatók vagy újrahasznosíthatóak.

A szépségének, tartósságának és karakterének köszönhetően a szalagparketta jelenti az ideális padlót az otthonok és a minőségi üzletek, szállodák és éttermek számára. A Tarkett azzal a céllal alakította ki az ATELIER exkluzív tölgyfapadló kollekcióját, hogy a belső tér kialakításánál az igényes...

A Pure padló a tökéletes természet autentikus mintáit dicsőíti, különleges vonásokkal kiemelve minden egyes padlólap egyedi jellegét az időtálló stílus kedvéért.

A Shade padló a meleg és természetes színek elegáns választékát kínálja, melyek finom és megnyugtató mintákat biztosítanak a belső tér dekorációjához.

A Play olyan szalagparketta, amely még nagyobb teret enged a kreativitásnak a szín és a karakter tekintetében. Ha kifejezőeszközt keres, ez az a padló, amelynek van mondanivalója.

Az igazi fából készült Viva szalagparketták szép, praktikus és tartós megoldást jelentenek, amelyek különösen alkalmasak a felújítások céljaira.