Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - lakossági

Atelier

Picture of <em>Atelier</em>

A szépségének, tartósságának és karakterének köszönhetően a szalagparketta jelenti az ideális padlót az otthonok és a minőségi üzletek, szállodák és éttermek számára. A Tarkett azzal a céllal alakította ki az ATELIER exkluzív tölgyfapadló kollekcióját, hogy a belső tér kialakításánál az igényes kivitel, a minőség és az önkifejezés új szintjét biztosítsa. Az ATELIER egy Európában tervezett és gyártott kollekció, mely tökéletes szalagparkettát kínál az életvitelhez és a korhoz alkalmazkodva, tökéletes harmóniában az európai beltéri és kültéri klímával és életmódokkal. A padlóink úgy készülnek, hogy kiváló stabilitást és ellenálló képességet biztosítsanak, és a gyönyörű patinájuk idővel tovább erősíti az otthonosság és a barátságosság érzését. Az ATELIER kollekció minden terméke Cradle to Cradle („Bölcsőtől bölcsőig”) tanúsítvánnyal rendelkezik.

 • Rendkívül széles és hosszú tölgyfa pallók, teljesen természetes alapmintával, mely az „elevenséget és a nyugalmat” ötvözi. A pallók szélessége 280 mm, hossza 2520 mm. A mintát tovább hangsúlyozza a finom szálcsiszolás, és a minták egy részénél olyan színtónus, amely kiemeli a fa valódi szerkezetét.
  Olyan padlókhoz, ahol különleges követelményt jelent az exkluzivitás és a tartósság –...

 • Rendkívül rusztikus palló.
  A fa természetes mintázatát, repedéseit és csomóit tovább hangsúlyozza a színtónus és az erősen szálcsiszolt felület, valamint a kézzel kialakított mini fózolás, amely kiemeli a palló formátumot.

 • Az idő nyomait magán viselő tölgy palló.
  Mechanikusan megmunkált felület olyan régies hatást keltő részletekkel, mint a fűrésznyom vagy a benyomódások. A felület már az első naptól kezdve használt hatást kelt. Az 1 osztású Vintage termékek mini fózolással rendelkeznek a hosszanti oldalon.
  A Vintage padló, a világosabb színű változatok kivételével, amelyek gyorsabban sérülhetnek, az...

 • Pallók, amelyeket látszólag megviselt az idő, a nap, a szél és a víz természetes koptató hatása.
  A pallók új, mély és lekerekített „Antique Brushed” hatással rendelkeznek, amelyet tovább erősít a Proteco Hardwax olaj (amely elősegíti az egyszerű karbantartást).
  Az 1 osztású változatoknál mini fózolás található mind a 4 oldalon.

 • Időtlen padló, klasszikus kosárfonás mintával, amelynek modern megjelenést kölcsönöz az új és egyedi csiszolási technika. A modern megjelenést a Hardwax olaj felületkezelés teszi teljessé.
  A kosárfonási minta nincs csiszolva vagy vaxolva, az 50-es évekbeli padlómintákhoz hasonlóan, amely az inspirációt jelentette!